Γνωμικό

" Η ουσία της ζωής είναι η εξέλιξη μέσα απο την διερεύνηση με ελεύθερο μυαλό και αυτό το διασφαλίζει η παρουσία του απείρου." Ανώνυμος.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Εναρκτήριος χαιρετισμός

To blog αυτό έχει ως σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών σε ιατρικά θέματα αλλά και την προβολή προσωπικών απόψεων για την τρέχουσα επικαιρότητα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ...and let my weborn begins....

6 σχόλια:

  1. Αγαπητε Φιλε,
    συγχαρητηρια για το καταπληκτικο χωρο που εχετε δημιουργησει σε αυτη την τοποθεσια. Χαιρομαστε ειδιαιτερα, εγω και η συζηγος μου, να συνανταμε ανθρωπους με τεταια διαθεση να προσφερουν το κοινωνικο αγαθο της ιατρικης αμερολυπτα και ανειδιοτελως στους συναθρωπους τους. Σπανια κανεις το συνανταει πλεον αυτο.
    Μας φερνετε στο μυαλο μας αλλες εποχες που οι ανθρωποι ηταν περισσοτερο ανθρωποι και οχι ωντα που ζουν μονο για το χρημα. Σας ευχαριστουμε πολυ.
    Ειμαστε ευγνωμονες για την προσφρα σας.
    Με εκτιμηση
    Πανος και Νικη Τζοκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΞΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιατρική και τεχνολογία,δυο έννοιες που παραμένουν συνήθως άγνωστες,πίσω από τις πόρτες των νοσοκομείων.Λίγοι κατάφεραν να τα συνδιάσουν και να τα δώσουν απλόχερα στον κόσμο και εσύ είσαι ένας από αυτούς.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για αυτή την πολύ όμορφη σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή