Γνωμικό

" Η ουσία της ζωής είναι η εξέλιξη μέσα απο την διερεύνηση με ελεύθερο μυαλό και αυτό το διασφαλίζει η παρουσία του απείρου." Ανώνυμος.

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Μία απο τα ίδια....

Μήνες τώρα ζούμε κάτω από τον φόβο της χρεωκοπίας. Άνθρωποι , όχι όλοι δυστυχώς, έχουν χάσει την αξιοπρέπεια τους και προσπαθούν να ζήσουν με ψηλά το κεφάλι σε μια κοινωνία που αμφισβητεί του πάντες και τα πάντα. Αποδεικνύεται ότι όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάποιον να χρωστάει στο δημόσιο.
Μέσα λοιπόν σε αυτήν την δύσκολη ,οικονομικά ,περίοδο της ιστορίας μας, έρχεται η παραίτηση της Κας Γκερέκου να μας δώσει το στίγμα της νέας κυβέρνησης …ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!
Ως πολίτης έχω αντιληφθεί ότι το ζητούμενο για την χώρα μας που κατήργησε δικαιώματα των εργαζομένων, στο όνομα της σωτηρίας τους, είναι η ΕΙΣΠΡΑΞΗ των χρωστούμενων. «Λεφτά υπάρχουν» το θέμα είναι να τα εισπράξουμε. Αυτό είναι το δόγμα πάνω στο οποίο ΠΡΕΠΕΙ να κινείτε η πολιτική στη χώρα μας.
Ως πολίτης αυτής της χώρας η χθεσινή δήλωση της Κας Γκερέκου με πήγε χρόνια μπροστά όπου η χρεωκοπία θα είναι πλέον γεγονός. Δεν ενδιαφέρομαι, στην παρούσα φάση ποιανού σύζυγος χρωστάει στο δημόσιο. Εγώ έχω αντιληφθεί ότι αυτή την στιγμή προέχει η είσπραξη και όχι η καταδίκη. Τόσα χρόνια κυνηγάμε και καταλήξαμε να γυρνάμε νηστικοί στο σπίτι. Θέλω την μερίδα μου εδώ και τώρα!!
Πιστέψτε με ο Έλληνας δεν φοβάται να κατηγορείται σε μια χώρα όπου κανένας δεν καταδικάζεται, αλλά τρέμει όταν καταλάβει ότι ο στόχος πλέον δεν είναι ο ίδιος αλλά τα λεφτά που χρωστάει.
Αυτό λοιπόν δεν το είδα χθες, δεν το ένιωσα . Είδα άλλη μια παλιά τακτική από αυτές που καθοδηγούν και οι δημοσιογράφοι , από τις περπατημένες, όπου τώρα ο άμεσα σχετιζόμενος ,κατηγορούμενος, συνεχίζει να χρωστάει και ο έμμεσα κατηγορούμενος απαλλάσσετε από το βαρύ φορτίο να εφαρμόσει τον νόμο και γυρνάει στην σιγουριά του σταθερού βουλευτικού μισθού και στην ΑΠΡΑΞΙΑ. Δεν κατηγορώ την Κα Γκερέκου που έχει έναν άντρα που χρωστάει στο δημόσιο εδώ και 17 χρόνια αλλά την κατηγορώ που δεν ξεκίνησε την διαφάνεια από το σπίτι της. Όλοι έχουμε Κα Γκερέκου κάποιον που χρωστάει στο δημόσιο αν ακολουθήσουμε το δρόμο που χαράξατε απλώς… θα συνεχίσουν όλοι να χρωστάνε.
ΕΓΩ ΘΑ ήθελα να δω την Κα Γκερέκου να αναλαμβάνει προσωπικά την διεκπεραίωση των οφειλών του άντρα της άμεσα και αυτό απαιτώ ως πολίτης. Προφανώς ο πρωθυπουργός έχει άλλη άποψη.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ αυτή την στιγμή δεν είναι να σκύβουμε το κεφάλι και να οδηγούμαστε στην απραξία, λόγω ντροπής. Όλοι έχουμε λόγο να σκύβουμε το κεφάλι για κάποιον δικό μας άνθρωπο. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να εισπράξουμε τα λεφτά.
Πάρτε τα λεφτά κύριοι, δεν θέλω άλλους κατηγορούμενους. Κατηγορούμενοι εδώ , κατηγορούμενοι εκεί, νιώθω ότι αναφέρομαι σε κάποια νέα μόδα, emo, tredy,κατηγορούμενος.
Σήμερα πραγματικά με φοβίσατε για το μέλλον που μου επιφυλάσσετε.
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου