Γνωμικό

" Η ουσία της ζωής είναι η εξέλιξη μέσα απο την διερεύνηση με ελεύθερο μυαλό και αυτό το διασφαλίζει η παρουσία του απείρου." Ανώνυμος.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το θράσος της συνήθειας

Οι ιατροί του ΙΚΑ που τόσο καιρό αδιαφορούν αλλα και το χειρότερο υπονομεύουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων ιατρών που δεν εχουν ΤΑΜΕΙΟ να τους γεμίζει το ιατρειο, προσπαθούν να επιβάλλουν μέσα Απο τα όργανα του συλλόγου που αυτοί διοικούν, να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών Υγείας στους ασφαλιζομένους του ΙΚΑ για ...το Καλό ......τους!!!! Κανένας Ιατρος ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς ταμείο IKA ή ΟΑΕΕ, δεν είναι ενάντια στην εννοποιησης των Ταμειων . Ναι στην διευκρινηση του τροπου αποπληρωμής των ιατρικών υπηρεσιών . Βλέπε ΟΠΑΔ -13 μήνες να μας πληρώσει . Τέλος σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Μην ακούτε για αποφάσεις των ιατρικών συλλόγων. Σε κανέναν συλλογο στην Ελλάδα δεν υπάρχει απαρτία και η συμμετοχή αφορά συναδέλφους διορισμένους που πασχίζουν να διατηρήσουν το υπάρχων κάθεστως. Ελευθερια στους πολίτες κάθε κατηγορίας .
Αυριο όλοι εξετάζουμε ασθενείς του ΙΚΑ δωρεάν . Καλό αγώνα σε όλους εύχομαι αλλα να γνωριζει ο κοσμος ότι δεν μάχομαστε όλοι για τον ίδιο λόγο. Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου