Γνωμικό

" Η ουσία της ζωής είναι η εξέλιξη μέσα απο την διερεύνηση με ελεύθερο μυαλό και αυτό το διασφαλίζει η παρουσία του απείρου." Ανώνυμος.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ένα έθνος απο Έλληνες, μια φυλή μόνο Έλληνες.



«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Το φώναζαν δυνατά και ρυθμικά, εν παρατάξει, άνδρες των ειδικών δυνάμεων στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ας ελπίσουμε ότι τέτοιοι Έλληνες γεννιούνται, γιατί άμα δημιουργούνται από τον πολιτισμό μας τότε έχουμε χάσει την ουσία που μας χαρακτηρίζει ως έθνος και επιβεβαιώνουμε τους φόβους ότι γίναμε φυλή.
Οι φυλές αγωνίζονται ξεχωριστά η καθεμία για το δικό τους κέρδος και όφελος.
Αυτό δεν γίνεται και στην Ελλάδα σήμερα? Η κάθε ομάδα, επαγγελματική, πολιτική, κοινωνική, πνευματική, ιδεολογική, προσπαθεί να διατηρήσει για τον εαυτό της εκείνους τους κανόνες που θα της προσφέρουν μια προσωπική ικανοποίηση και όφελος, ανεξάρτητα αν είναι εις βάρος των άλλων. Το έθνος θέλει μόρφωση, παιδεία, εθνική συνείδηση, θέλει όλοι να προσπαθούν για όλους προς όφελος όλων. Το έθνος δεν έχει την ανάγκη από αφεντικά. Σήμερα φτάσαμε να αναζητάμε αφεντικά να μας διοικήσουν, βλέπε Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Πως καταντήσαμε έτσι Λοχία», γιατί τελικά έτσι καταντήσαμε, δεν μας κατάντησαν.
Πάντως κάτω από αυτές τις συνθήκες ο κος Καρατζαφέρης έχει δίκιο. Σήμερα για να ανήκεις στην Ελληνική Φυλή πρέπει να γεννηθείς Έλληνας ενώ για να ενταχθείς σε ένα Ελληνικό έθνος ,πρέπει να γίνεις Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου