Γνωμικό

" Η ουσία της ζωής είναι η εξέλιξη μέσα απο την διερεύνηση με ελεύθερο μυαλό και αυτό το διασφαλίζει η παρουσία του απείρου." Ανώνυμος.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ράδιο στο Blog


Η τοποθέτηση ενός ραδιοφωνικού σταθμού στο Blog μας, σίγουρα δίνει μια άλλη "ζωντάνια" στο περιεχόμενο του.
Μετά απο αναζήτηση βρήκα οτι απλώς χρειαζόταν ένα script που θα προστεθεί ως gadget.
Καστεβάστε το παρακάτω Script όπου παραπέμπει στον FREEDOMFM 88,9.

Αναζητήστε το URL του αγαπημένου σας ραδιοφωνικού σταθμού και αλάξτε το SRC στο υπάρχον script.

Έτσι απλά.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Skyline

Τουλάχιστον ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Σίτιση και κίνδυνοι.

Η πνιγμονή από ξένο σώμα είναι η βασική αιτία θανάτου μεταξύ παιδιών κάτω των 3 ετών. Είναι γνωστό ότι τα αντικείμενα που προκαλούν συχνότερα τέτοια επεισόδια είναι μικρά χρωματιστά παιχνίδια, κουμπιά, μπαταρίες, παραμάνες και άλλα.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το ποσοστό των παιδιών που πνίγονται με το φαγητό τους. Αυτό που κάνει τα φαγητά ιδιαίτερα επικίνδυνα είναι το μέγεθος τους και το σχήμα τους. Φαγητά όπως λουκάνικα, καρότα, φρούτα, ξηροί καρποί, μπορούν να φράξουν τους αεραγωγούς του παιδιού εύκολα και γρήγορα.
Λόγω πρόσφατου περιστατικού παραθέτω παρακάτω κάποιες απλές συμβουλές για την καλύτερη αλλά και ασφαλέστερη σίτιση των παιδιών.

1.Κόβουμε τα φρούτα, το κρέας και γενικά όλα τα φαγητά σε μικρά κομμάτια για να μπορούν να το μασήσουν καλύτερα και να το καταπιούν ευκολότερα.

2.Μαγειρεύουμε τα λαχανικά, ώστε να γίνονται μαλακά και να τα καταπίνουν καλύτερα.

3.Μικρή ποσότητα φαγητού σε κάθε μπουκιά.

4. Δεν παίζουν ή κοιτούν τηλεόραση την ώρα της σίτισης γιατί πολλές φορές η συναισθηματική τους φόρτιση μπορούν να τους αποσπάσει την προσοχή και να καταπιούν μεγάλες μπουκιές αρκετά γρήγορα.

5.Δίνουμε υγρά κατά την διάρκεια του φαγητού όχι όμως ταυτόχρονα με τη στερεά τροφή.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Είναι αδύνατον να είστε συνέχεια παρόν. Εκπαιδεύστε το παιδί σας να τρώει σωστά και ενημερωθείτε πώς να παρέχετε τις πρώτες βοήθειες.